+31 (0) 165-317135
Ma-Vr: 07:00 - 17:00 uur

Schaafbank

Schaafbank

Bij een schaafbank voor houtbewerking, meestal vlakbank genoemd, is sprake van een ronddraaiende beitelas met 2 of meer beitels tussen twee vlakke bladen (het aan- an afvoerblad). Door hout over deze bladen te voeren wordt het geschaafd.

Read more

Horizontale platenzaag Otto Mayer

Horizontale platenzaag Otto Mayer

De platen worden liggend op deze zaagmachine op de gewenste maat gezaagd. De machine is automatisch en computergestuurd. De gewenste maat word in de computer ingevoerd en daarna automatisch gezaagd. Deze zaagmachine sleept de te zagen plaat...

Read more

Bandzaag

Bandzaag

Een bandzaag is een zaag die bestaat uit een eindloos bandvormig zaagblad van enkele meters lengte dat om de twee wielen van de bandzaagmachine heen wordt gespannen.

Read more

Lintzaag

Lintzaag

Een lintzaag is een zaag die bestaat uit een eindloos lintvormig zaagblad van enkele meters lengte dat om de twee wielen van de lintzaagmachine heen wordt gespannen.

Read more

Frees

Frees

Een freesbank is een machine voorzien van een frees waarmee verschillende materialen zoals staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen verspaand kunnen worden.

Read more

Kortzaag APS

Kortzaag APS

Deze computergestuurde afkortzaag is uitermate geschikt voor het snel en haaks korten van grotere hoeveelheden hout. Het is mogelijk om diverse lengtes in de computer in te voeren waarna de zaag deze lengtes er automatisch uit zaagt.

Read more